CELO-APOLO Építőipari rögzítéstechnika és kötőelemek

  A Grupo CELO tevékenysége három jól elkülöníthető részre osztható: kötőelemek (CELO), rögzítéstechnika (APOLO-MEA) és and épületvillamossági és gépészeti rögzítéstechnika (APOLO):

 

 

APOLO  Rögzítéstechnika                                  

 

 

 Az APOLO Épületvillamossági és gépészeti rögzítőelemek tervezésére és gyártására szakosodott. Terméklistája magába foglalja a műanyag és fém bilincseket, klipszeket, profil rendszereket és a gázpisztolyos technológia                                                                                    teljes kelléktárát.

 

 

CELO      Kötőelemek fémbe, fába

 

A CELO kötőelemek tervezésére és gyártására specializálódott. Termékkörünkben megtalálhatók az önnyomó és önmetsző csavarok, fémbe, alumíniumba és PVC ablakszerkezetekbe, valamint a VELOX csúcsminőségű CE minősített faforgácslap csavarok is.

 

 

APOLO MEA     Rögzítéstechnika. Műanyag és acél dübelek.

 

Az Apolo-MEA minőségi műanyag és acél dübelek, minősített alapcsavarok tervezésére és gyártására szakosodott. Termékkörünkben megtalálhatók a CE minősített alacsavarok, nylon dübelek, és vegyi dübelek egyaránt. Az APOLO-MEA  név garancia a megbízhatóságra és a magas hozzáadott értékre.

 

                                                                                         

Több mint 10.000 cikkszámot tartunk folyamatosan raktáron, hogy azonnal ki tudjuk szolgálni partenerinket akár gyártásról akár rögzítési feladatokról legyen szó. Ez a raktárkészlet biztosítja, hogy termékeink 97%-át 24 órán belül el tudjuk juttatni üzleti partereinkhez. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privát Terület
TECHNIKAI, PÉNZÜGYI
Privát területek regisztrált felhasználóknak.
LOGISZTIKA

Ügyfélszolgálat

06 34 586360

Ön is forduljon hozzánk e-mailben a

A kapcsolatfelvételi űrlap