A Grupo CELO-ról

A Grupo CELO családi vállalkozásként indult, csavarok és rögzítő elemek tervezésével és gyártásával foglalkozik és élen jár a technológia-vezető termékek, innovatív megoldások és személyre szabott szolgáltatások nyújtásában.

A cég 1963-as barcelonai alapítása óta a Grupo CELO folyamatosan bővül és szolgáltatások széles palettáját nyújtja. A stratégiai akvizícióknak és a folyamatos befektetéseknek köszönhetően a globális cég széles körben kínál innovatív termékeket, fejlesztési és értékesítési támogatást, logisztikai tapasztalatot és technikai támogatást a világ minden táján.

A csoport két üzleti egységből áll: A CELO Industrial Fasteners az ipari szektor eltérő területeit szolgálja ki, többek között az autógyártást, fogyasztói elektronikai termékeket, háztartási elektronikai termékeket, valamint az egészségügyet. A Celo-Apolo Construction Fasteners ezzel szemben az építőiparban játszik szerepet és olyan tevékenységeket támogat, mint például elektromos- és csőrendszerek kiépítése, fa és fém alapú ácsmunkák, szigetelés, tetőépítés és homlokzat kialakítás.

Célunk olyan innovatív, magas minőségű termékek fejlesztése és gyártása, amely jelentős hozzáadott értéket biztosít ügyfeleink számára a rögzítési folyamatok során. Emellett fontos szempont számunkra az is, hogy termékeink telepítése és felszerelése költséghatékony legyen.

A több mint 20,000 négyzetméter területű gyáregységeinkben naponta több mint 14 millió csavart és 1 millió műanyag patentet állítunk elő. Cégünk ügyfél-specifikus szabványos termékek és személyre szabott speciális rögzítő elemek gyártásával egyaránt foglalkozik. A legmodernebb hidegformázási technológia (akár öt formázási fázis), a magas hatékonyságú és pontosságú menethengerelő gépek, a saját edzőkohók, cinklamellázó felületbevonó gyártósorok, a legmodernebb ellenőrzési technológia (lézeres és optikai), valamint az EDI megoldásaink segítségével biztosítjuk a termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét.

Csavargyártó üzemeink Spanyolországban (5,000m2), Kínában ( 7,500m2) és az Egyesült Államokban ( 6,800m2) találhatók meg, míg a műanyag befecskendező gyáregységünket Németországban építettük fel.

A 4 gyáregység, a hét logisztikai központ és a 13 országban jelen lévő értékesítési képviselők lehetővé teszik számunkra, hogy ügyfeleink technikai és logisztikai követelményeit kielégítsük.

A csoport jelenleg több mint 380 szakembert (mérnököket és értékesítési képviselőket) foglalkoztat, akik a világ minden táján a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják ügyfeleink részére.

A Celo Hungária Kft. a nemzetközi Grupo CELO vállalat tagjaként 2007 óta forgalmazza Magyarországon és a környező országokban a CELO, az Apolo és az ApoloMea rögzítéstechnikai termékeit. Vevőink a széleskörű spanyol tapasztalat és tudás, a német megbízhatóság és precizitás nyújtotta előnyöket hasznosíthatják, amelyet a helyi piaci igényekhez illeszkedő rugalmas szolgáltatásokkal egészítünk ki. A „Made in Germany” világszerte vezető minőségi színvonalat jelent. A németországi Aichach-ban és a spanyolországi Castellar de Vallés-ben tapasztalt fejlesztőink azon dolgoznak, hogy meglévő termékeinket optimalizálják és újakat fejlesszenek, amelyek kielégítik és felülmúlják az egyre növekvő piaci igényeket. Ehhez vevőink véleménye kulcs fontosságú számunkra, mert csak azok a jó termékek, amelyek értéket teremtenek vevőinknek. Számunkra a vevők rugalmas kiszolgálása igényeik meghallgatását, figyelembe vételét és egyedi megoldások nyújtását jelenti. Szolgáltatásainkat viszonteladó partnerek és végfelhasználók egyaránt élvezhetik.

Közzétéve: 2021-03-26