Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

3 tipp az építőipari szerelések hatékonyságának növelésére 2021-re

Az építőipari kivitelező vállalatok számára továbbra is a legnagyobb kihívás, hogy a meglévő erőforrásokkal gazdálkodva projektjeiket határidőre, ugyanakkor magas minőségben tudják átadni. Ezt a járvány annyival nehezítette meg, hogy egy-egy ember betegség, vagy karantén miatti kiesése, illetve a betartandó távolságtartás miatt még nehezebb a határidők tartása.

Fokozatosan nő az igény a vállalkozások részéről a projektek gyorsabb, hatékonyabb és gazdaságosabb kivitelezésére, mindezt minőségi anyagok felhasználásával, mert a biztonságot is garantálni kell a munkavégzés során.

A történelem bebizonyította, hogy a válságálló vállalkozások képesek optimistán tekinteni a megváltozott piaci helyzetre, s a vállalkozás vezetői új, innovatív megoldásokban találják meg a kiutat.

Blogcikkünkben 3 tippel szeretnénk segíteni ezeket a vállalkozásokat a hatékony, gazdaságos, biztonságos és energiatakarékos munkavégzésben.

1Hatékony rögzítések szigetelőanyagba

A CELO piacvezető a szigetelésbe használandó rögzítések piacán. A hőhíd nélküli rögzítésnek köszönhetően hatékony hőszigetelést biztosít a kivitelezés során. Szigetelőanyag rögzítéseink kiemelkedően hatékonynak bizonyulnak szigetelt homlokzati szerelésekhez, ereszcsatorna levezetésekhez, falcsatlakozó profilokhoz.

Az IPS 80 csavar hőhídmentes direkt rögzítést tesz lehetővé közvetlen a szigetelésre. Rögzíthetők vele falprofilok, fémlemezek, lámpák, érzékelők, táblák stb. A csavar üvegszál erősítésű nylonból készül, azaz öregedés, időjárás és UV-álló.

Az IPSD 80 szigetelő dűbel gyors, hőhídmentes rögzítést tesz lehetővé közvetlen a szigetelés során. Éles hegyének köszönhetően nem igényel előrefúrást, szerelése rendkívül gyors. Üvegszál erősítésű nylonból készül, öregedés, időjárás és UV-álló. Ajánljuk falprofilok, fémlemezek, lámpák, érzékelők stb. rögzítésére.

A CELO IPL egy speciális dűbel homlokzati szigetelő rendszerekhez. Hőhidmentes direkt rögzítést tesz lehetővé a szigetelőanyagba. Éles vágóhegye miatt nem igényel előfúrást, a kemény vakolaton is (≤ 7 mm) megbízhatóan átfúrható. Önfúró rendszerének köszönhetően könnyen átmegy a hőszigetelésen. Nagy menet, nagy terhelést is elbír.

A CELO ResiTHERM tökéletes megoldás távolsági rögzítésekhez üreges falazatban. Ez egy nagy teherbírású rendszer napellenzők, előtetők, francia erkélyek, korlátok, műholdas antennák stb. rögzítésére, szigeteléssel ellátott homlokzatokra. A robosztus, kiváló minőségű, az időtálló nylonból készült üvegszál erősítésű rögzítő testnek köszönhetően nem keletkezik hőhíd.

2Épületelektromossági szerelések betonba történő hatékony direkt rögzítéshez

Pénzt és időt tud megtakarítani az épületvillamossági szerelésekhez szükséges betonba történő rögzítés elemeinek körültekintő kiválasztásával. A CELO Fixings célja, hogy a széles termékskálájából minden helyzetre a lehetséges leghatékonyabb megoldást ajánlja.

BTS csavarjainkkal könnyűszerrel rögzíthet terheket, önmagában, egyéb kiegészítő elem nélkül, rendkívül egyszerűen. A rögzítéshez csupán előfúrás szükséges. A rendszerről bővebb információt a linkre kattintva talál.

FORCE ONE rendszerünkkel a szereléshez szükséges idő jelentősen csökkenthető, ezáltal a projekt költségei is visszaszoríthatóak.

3Biztonság, minőség és tűzvédelmi minősítések

A minősített termékek garantálják a szerelés biztonságosságát és minőségét, illetve speciális körülmények között a tűzállóságot. Ennek érdekében cégünk nagy hangsúlyt fektet termékei CE, ETA, valamint tűzálló minősítéseire. Ezek a termékek nemcsak a telepítést, javítást teszik lehetővé, hanem hozzájárulnak az építőipar fenntartható és hatékony fejlődéséhez.

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra