Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Állítsa be FORCE ONE gépét

Mielőtt belevágna

Takarítson meg időt és pénzt a FORCE ONE szegbelövő használatával. Akár új önnek a direktrögzítés, akár lecserélte régi szegbelövőjét FORCE ONE-ra, mi segítünk önnek. Böngéssze át ennek az oldalnak a bekezdéseit, és tudjon meg mindent.

Regisztrálja szegbelövőjét

Regisztrálja szegbelövőjét extra előnyökért: 

   További 2 év garancia

   Cseregép biztosítása 1 munkanapon (24 órán) belül

   Ingyenes éves karbantartás

   Közvetlen támogatás a CELO műszaki munkatársaitól 

Mielőtt belevágna

Íme pár dolog amit a figyelmébe ajánlunk, mielőtt elkezdené a FORCE ONE szegbelövőt használni:

   Miután kibontotta az új szegbelövőjét, győződjön meg róla, hogy minden alkatrész megtalálhtaó-e a dobozban. A listát a GYIK között éri el

   Olvassa el a használati útmutatót mielőtt elkezdené használni a gépet. PDF formátumban itt tudja letölteni.

   Töltse fel az akkumulátorokat. 

   Szerezze be a FORCE ONE szegbelövőjéhez a CELO prémium kiegészítőit: szegek, bilincsek, gázpatron,és alátétek. A teljes kiegészítő portfóliót itt éri el.

Az eszköz beállítása

Eljött az ideje, hogy megkezdje a FORCE ONE szegbelövője felkészítését a használatra. Nézze meg az alábbi videót, amely lépésről-lépésre segít ezt egyszerűen elvégezni.

Tippek a hibaelhárításhoz

   Ügyeljen arra, hogy legalább 2 szög legyen a tárban. Biztonsági okokból a szegbelövő nem fog elindulni, ha a tárban lévő szegek száma 3 alatt van.

   A tárba betölthető szegek maximális hossza 40 mm

   Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve, és a gázpatron nem üres

Karbantartási videók

Mi a teendő, ha az eszköz nem működik? 

Az első dolog, amit ellenőriznünk kell, ha a gép nem működik, az az akkumulátor. Gyakran előfordulhat, hogy alacsony a töltése és emiatt nem működik a gép megfelelelően. Csak vegye ki és cserélje ki az akkumulátort egy teljesen feltöltöttre.

Mi a teendő, ha az eszköz nem működik?

Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, és a gép nem működik, a következő ellenőrizendő dolog a gázpatron. Egy gázpatron akár 1000 rögzítésre is elegendő, így ha nem lő akkor, talán ideje kicserélni. 

Mi a teendő, ha elakadt a szeg?

Időnként egy szeg beszorulhat a szegbelövőbe, ami úgy észlelhető, hogy a ravaszt elsütve, nem hajlandó rögzíteni. Csak kapcsolja ki a szegbelövőt, és használja a kofferben található tisztító eszközt a probléma megoldásához.

Mi a teendő, ha nem tudja lenyomni a a csőrt?

Ha az orrész nem mozdul, amikor az alapanyagra nyomja, akkor ellenőrizze a szegeket a tárban. A biztonsági mechanizmus úgy működik, hogy a rögzítéshez mindig legalább 2 szegre van szüksége a gépnek a tárban.

A FORCE ONE fő kiegészítői

Úgy tervezték, hogy időt takarítson meg a csövek és vezetékek szögbelövővel történő rögzítésekor. Csak egyszerűen nyomja be a csövet a helyére!

Nagy teljesítményű, tárazott szegek, bordázással megerősítve, hogy optimális tapadást biztosítsanak olyan kemény anyagoknál, mint a beton és az acél.

Ez a kiegészítő lehetővé teszi kábelkötegelők egyszerű felszerelését. 4 oldalnyílással tervezték, így minden szögből befűzhető.

A CELO PFT félköríves tűzálló fém bilincs a műanyag előrögzítőnek köszönhetően a szegbelövő orrára helyezhető, megkönnyítve ezzel a telepítést.

A kábelek, csövek vagy huzalok párhuzamos rögzítésére tervezték a ezt a bilincset, amely stabil rögzítést és tartást biztosít a tartóbordájának köszönhetően.

Rögzítse pillanatok alatt szegbelövője segítségével! Az integrált műanyag rész szilárd tartást biztosít a szegbelövő csőrén, lehetővé téve a pontos és könnyű rögzítést.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit tartalmaz a FORCE ONE doboza?
  • 1 x FORCE ONE szegbelövő
  • 1 x Védőszemüveg
  • 2 x Füldugó
  • 2 x Akkumulátor
  • 1 x Töltő
  • 1 x Koffer
  • 1 x Elakadásmentesítő eszköz
  • 1 x Használati útmutató
Mennyi rögzítésre elegendő egy gázpatron?

A FORCE ONE-hoz tartozó gázpatron 800 lövést bír.

Hány lövést bír az akkumulátor?

Az akkumulátor körülbelül 3000 lövésre képes teljesen feltöltve.

Van a gázpatronnak szavatossági ideje?

A gázpatron szavatossági ideje 2 év ha +5 és 25 ºC fok között van tárolva.

Tudok-e alkatrészt vásárolni a FORCE ONE szegbelövőmhöz?

Ha úgy érzi, hogy alkatrészekre van szüksége, akkor vegye fel a kapcsolatot a viszonteladó partenrünkkel vagy az értékesítőnkkel, akitől vásárolt a FORCE ONE-t. Hívja bizalommal logisztikai osztályunkat is, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Mit csináljak ha a gépem nem megfelelően működik?

A legtöbb esetben a problémákat a karbantartási videókban szereplő ajánlások alapján oldják meg. Ha a videók megtekintése után továbbra is problémái vannak, forduljon a viszonteladójához vagy az értékesítési képviselőhöz. 

Befejezés

Most már készen áll, hogy használja a FORCE ONE-t a munkaterületen. Ha még nem használt a szegbelövőt, javasoljuk, hogy készítsen néhány próbalövést az építkezés egy elzárt területén. A próba rögzítés segít megszokni a szerszámot, beállítani a lövés erősségét és ellenőrizni az alapanyag sűrűségét. Ha eddig más szerszámokkal dolgozott, akkor készüljön arra, hogy az új FORCE ONE használatával noni fog a sikeres rögzítések aránya.

Keresd műszaki értékesítő csapatunkat

További segítségre van szüksége? Spóroljon időt az online kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, és szakértő kollégánk keresni fogja. 

Személyre szabott Termékbemutató a CELOval

Szeretne többet megtudni a FORCE ONE-ról? Egyeztessen virtuális tájékoztatást vagy helyszíni bemutatót szakértő csapatunkkal.

Vissza felülre

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra