Állítsa be FORCE ONE gépét

Mielőtt belevágna

Takarítson meg időt és pénzt a FORCE ONE szegbelövő használatával. Akár új önnek a direktrögzítés, akár lecserélte régi szegbelövőjét FORCE ONE-ra, mi segítünk önnek. Böngéssze át ennek az oldalnak a bekezdéseit, és tudjon meg mindent.

Picture of the FORCE ONE Gas nailer

Regisztrálja szegbelövőjét

Regisztrálja szegbelövőjét extra előnyökért: 

 • További 2 év garancia
 • Cseregép biztosítása 1 munkanapon (24 órán) belül
 • Ingyenes éves karbantartás
 • Közvetlen támogatás a CELO műszaki munkatársaitól

Mielőtt belevágna

Íme pár dolog amit a figyelmébe ajánlunk, mielőtt elkezdené a FORCE ONE szegbelövőt használni:

 • Miután kibontotta az új szegbelövőjét, győződjön meg róla, hogy minden alkatrész megtalálhtaó-e a dobozban. A listát a GYIK között éri el
 • Olvassa el a használati útmutatót mielőtt elkezdené használni a gépet. PDF formátumban itt tudja letölteni.
 • Töltse fel az akkumulátorokat.
 • Szerezze be a FORCE ONE szegbelövőjéhez a CELO prémium kiegészítőit: szegek, bilincsek, gázpatron,és alátétek. A teljes kiegészítő portfóliót itt éri el.
FORCE ONE Toolbox opened view wiht everything thats included

Az eszköz beállítása

Eljött az ideje, hogy megkezdje a FORCE ONE szegbelövője felkészítését a használatra. Nézze meg az alábbi videót, amely lépésről-lépésre segít ezt egyszerűen elvégezni.

Tippek a hibaelhárításhoz

 • Ügyeljen arra, hogy legalább 2 szög legyen a tárban. Biztonsági okokból a szegbelövő nem fog elindulni, ha a tárban lévő szegek száma 3 alatt van.
 • A tárba betölthető szegek maximális hossza 40 mm
 • Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve, és a gázpatron nem üres

Karbantartási videók

Mi a teendő, ha az eszköz nem működik? 

Az első dolog, amit ellenőriznünk kell, ha a gép nem működik, az az akkumulátor. Gyakran előfordulhat, hogy alacsony a töltése és emiatt nem működik a gép megfelelelően. Csak vegye ki és cserélje ki az akkumulátort egy teljesen feltöltöttre.

Mi a teendő, ha az eszköz nem működik?

Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, és a gép nem működik, a következő ellenőrizendő dolog a gázpatron. Egy gázpatron akár 1000 rögzítésre is elegendő, így ha nem lő akkor, talán ideje kicserélni. 

Mi a teendő, ha elakadt a szeg?

Időnként egy szeg beszorulhat a szegbelövőbe, ami úgy észlelhető, hogy a ravaszt elsütve, nem hajlandó rögzíteni. Csak kapcsolja ki a szegbelövőt, és használja a kofferben található tisztító eszközt a probléma megoldásához.

Mi a teendő, ha nem tudja lenyomni a a csőrt?

Ha az orrész nem mozdul, amikor az alapanyagra nyomja, akkor ellenőrizze a szegeket a tárban. A biztonsági mechanizmus úgy működik, hogy a rögzítéshez mindig legalább 2 szegre van szüksége a gépnek a tárban.

A FORCE ONE fő kiegészítői

Úgy tervezték, hogy időt takarítson meg a csövek és vezetékek szögbelövővel történő rögzítésekor. Csak egyszerűen nyomja be a csövet a helyére!

Nagy teljesítményű, tárazott szegek, bordázással megerősítve, hogy optimális tapadást biztosítsanak olyan kemény anyagoknál, mint a beton és az acél.

Ez a kiegészítő lehetővé teszi kábelkötegelők egyszerű felszerelését. 4 oldalnyílással tervezték, így minden szögből befűzhető.

A CELO PFT félköríves tűzálló fém bilincs a műanyag előrögzítőnek köszönhetően a szegbelövő orrára helyezhető, megkönnyítve ezzel a telepítést.

A kábelek, csövek vagy huzalok párhuzamos rögzítésére tervezték a ezt a bilincset, amely stabil rögzítést és tartást biztosít a tartóbordájának köszönhetően.

Rögzítse pillanatok alatt szegbelövője segítségével! Az integrált műanyag rész szilárd tartást biztosít a szegbelövő csőrén, lehetővé téve a pontos és könnyű rögzítést.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

 • 1 x FORCE ONE szegbelövő
 • 1 x Védőszemüveg
 • 2 x Füldugó
 • 2 x Akkumulátor
 • 1 x Töltő
 • 1 x Koffer
 • 1 x Elakadásmentesítő eszköz
 • 1 x Használati útmutató

A FORCE ONE-hoz tartozó gázpatron 800 lövést bír.

Az akkumulátor körülbelül 3000 lövésre képes teljesen feltöltve.

A gázpatron szavatossági ideje 2 év ha +5 és 25 ºC fok között van tárolva.

Ha úgy érzi, hogy alkatrészekre van szüksége, akkor vegye fel a kapcsolatot a viszonteladó partenrünkkel vagy az értékesítőnkkel, akitől vásárolt a FORCE ONE-t. Hívja bizalommal logisztikai osztályunkat is, akik készséggel állnak rendelkezésére.

A legtöbb esetben a problémákat a karbantartási videókban szereplő ajánlások alapján oldják meg. Ha a videók megtekintése után továbbra is problémái vannak, forduljon a viszonteladójához vagy az értékesítési képviselőhöz. 

Igen, a FORCE ONE direkt rögzítéses rendszer ETA-jóváhagyással rendelkezik. Az ETA jóváhagyás megszerzéséhez azonban elengedhetetlen a teljes FORCE ONE rendszer használata, beleértve a CELO szegbelövő tartozékokat és a FORCE ONE szegbelövőt. Az ETA tanúsítás kifejezetten ezen elemek integrációjához és kompatibilitásához kötött. Minden felhasználónak be kell tartania az általunk ajánlott termékeket ahhoz, hogy az ETA jóváhagyás érvényes maradjon.

Befejezés

Most már készen áll, hogy használja a FORCE ONE-t a munkaterületen. Ha még nem használt a szegbelövőt, javasoljuk, hogy készítsen néhány próbalövést az építkezés egy elzárt területén. A próba rögzítés segít megszokni a szerszámot, beállítani a lövés erősségét és ellenőrizni az alapanyag sűrűségét. Ha eddig más szerszámokkal dolgozott, akkor készüljön arra, hogy az új FORCE ONE használatával noni fog a sikeres rögzítések aránya.

Keresd műszaki értékesítő csapatunkat

További segítségre van szüksége? Spóroljon időt az online kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, és szakértő kollégánk keresni fogja. 

Our technichal support working to help fullfill our customer needs
customized FORCE ONE product demo session

Személyre szabott Termékbemutató a CELOval

Szeretne többet megtudni a FORCE ONE-ról? Egyeztessen virtuális tájékoztatást vagy helyszíni bemutatót szakértő csapatunkkal.