Ügyfélszolgálat

h-p 8:00 – 16:30

+36 34 586 360

Kapcsolat

Küldetésünk és értékeink

A CELO csoport KÜLDETÉSE ügyfelei és szakemberei számára „időt” biztosítani. Időt arra, hogy megállapítsuk, mire van szüksége az adott vállalkozásnak, időt arra, hogy hatékonyabbak legyünk a beszerelés területén, időt arra, hogy újítsunk, időt arra, hogy új piacokat nyissunk meg… és időt arra, hogy megosszunk.

CÉLUNK olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat előállítani, melyek az Ön számára időt biztosítanak a fejlődéshez és a hatékonyabb menedzsmenthez, beszereléshez és installációhoz.

A CELO csoport ÉRTÉKEI:

  • Elhivatottság és részvétel

Pozitív hozzáállás, a cég értékeinek tisztelete, valamint a kollégáink és ügyfeleink azonos szintű elhivatottsága a kemény munka iránt.

  • Fókuszban a szakemberek és megoldások

A szakemberek támogatása, a technikai és szolgáltatásokkal kapcsolatos követelményeknek való megfelelés az igények azonosításával és megoldások implementációjával.

  • Csapatmunka

Csapatszellem kialakítása és másokkal való együttműködés, elhivatottság mutatása a közös célok elérése érdekében, jó atmoszféra megteremtése és az egyéni célok feláldozása a teljes csoport céljainak elérése érdekében.

  • Nemzetközi szemlélet

Globális üzleti gondolkodás, a munkánk globális hatásának kiértékelése. Elfogulatlanság és más országok kultúrájának tiszteletben tartása.

  • Folyamatos fejlesztés és megújulás

Új technikai megoldások, ötletek és eltérő, de forradalmi gyakorlatok implementációja a mindennapi helyzetekhez és felhasználásokhoz.

  • Munkaminőség

Maximális konzisztencia a pontos és helyes munkavégzésben. A lehető legjobb munkavégzés hatékony, letisztult és egyszerű munkafolyamatokon keresztül.

Értékeink megerősítéséhez olyan magas minőségű termékek széles palettáját kínáljuk a csavaroktól kezdve a technikai rögzítő elemekig, amelyek jelentős hozzáadott értéket biztosítanak ügyfeleink számára. A Celo csoport elhivatott a minőség iránt az üzlet minden területén, és ennek biztosításához a belső szabályok és ellenőrzések, valamint az ISO 9001:2008 és ahhoz hasonló nemzetközi szabványok által előírt minőségi tanúsítványok alapján implementált minőségi és fenntarthatósági irányelvet követjük.

Közzétéve: 2023-09-19