Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Műszaki tanácsadás

Technikai támogatás

Örömmel állunk a rendelkezésére. A hét szakemberből (4 Spanyolországban és 3 Németországban) álló technikai osztályunk örömmel segíti ügyfeleinket a csavarokkal és rögzítő elemekkel kapcsolatos kérdések esetén. A több mint 50 éves termékfejlesztés és az elmúlt 5 évben több mint 10 innovatív piacra dobott termék áll mögöttünk. A CELO-Apolo fiatalokból álló technikai csapata személyre szabott támogatást nyújt az ügyfeleink számára.

Megoldjuk a rögzítéssel és csatlakoztatással kapcsolatos problémáit. Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek. Tanulmányokat készítünk a felhasználói igényekről és együttműködünk a technikai osztállyal, a szerelőinkkel és a viszonteladóinkkal. Az új és továbbfejlesztett termékeink tervezésekor és gyártásakor szem előtt tartjuk a költségcsökkentést és a gyors beszerelhetőséget. A biztonságot és a bizalmat az 50 éves tapasztalattal rendelkező más vállalatokkal történő együttműködésünk is garantálja.

Published: 2021-06-09


Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra