Megoldások kereskedő partnereink számára

Tudjuk, hogy minden forgalmazó egyedi, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk üzleti céljai elérésében. Legyen szó termékinformációról és műszaki támogatásról, egyedi készítésű display-ekről, vagy kampány létrehozásához szükséges anyagokról, mi támogatjuk, hogy segítsük a növekedésben. 

Kereskedő partnereink

Nyomtatható anyagok

Katalógusok, szórólapok, poszterek – Ezek mind nagyszerű módjai annak, hogy tájékoztassa vásárlóit az Ön által értékesített termékekről, valamint további információkkal szolgáljon a termékek működéséről és helyes felhasználásáról. 

Egyedi diplay-ek

Szeretné kitölteni a szabad helyeket, vagy más megjelenésben gondolkodik? Akkor tudassa velünk! Együtt dolgozhatunk azon, hogy olyan display-t biztosítsunk Önnek, amelyre büszke lehet.

Online anyagok

Ha multi-csatornás kommunikációt szeretne létrehozni a kereskedői pontjai és az webáruháza között, akkor tudunk segíteni az online anyagok, például bannerek és honlapképek létrehozásában. 

Termék információ

Műszaki támogatás

Műszaki szakembereink készséggel segítenek Önnek, amikor csak szüksége van rá. Személyre szabott támogatást biztosítunk műszaki kérdéseinek megoldásához.

Letöltések

Biztosítjuk termékkatalógusunkat és szórólapok letölthető verzióját, valamint műszaki dokumentumokat (ETA), teljesítmény-nyilatkozatokat (DoP), biztonsági adatlapokat és minőségi tanúsítványokat.

Szerelési videók

Vásárlói kérdéseket tesznek fel a telepítési folyamattal kapcsolatban? YouTube csatornánkon számos videót talál termékeinkről és a helyes telepítésről. 

Háttériroda

A zökkenőmentes felhasználóélmény érdekében a CELO a háttérirodában segítséget nyújt, hogy fizetései és adatbázisai a lehető legfrissebbek legyenek. 

Termékadat szinkron

Szinkronizálja be/töltse le a legpontosabb és legfrissebb termékinformációinkat közvetlenül az adatbázisába, így gyorsan megválaszolhatja ügyfelei kérdéseit. 

EDI (Elektronikus adatcsere)

Könnyen és hatékonyan használható elektronikus adatcsere (EDI) rendszerünknek köszönhetően egyszerűen kezelheti megrendeléseit, nincs szükség papír alapú rögzítésre. 

Számíthat ránk, viszonteladóinkat minden lépésben/pillanatban támogatjuk. Biztosítani szeretnénk, hogy az ügyfél igényeinek megfelelő termékeket tudja ajánlani, továbbá maximalizálni és növelni kívánjuk üzleti potenciálját. Ha viszonteladó partnerünk szeretne lenni, vagy bármilyen információra szüksége van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.