Megoldások partnereink részére

A CELO-nál tudjuk, hogy partnereink számára az egyik legnagyobb kihívás hogy a legmagasabb színvonal fenntartása mellett a projekteket időben teljesíteni tudják. Ez azt jelenti, hogy a projekteken hatékonyabban és gazdaságosabban kell dolgozni, valamint minőségi, a biztonsági előírásoknak megfelelő anyagokat kell használni. Küldetésünk, hogy segítsük a vállalkozásokat e cél elérésében. Szakértői tudással és személyre szabott tanácsadás biztosításával minden ügyfelünket egyedi igényeihez mérve támogatjuk.

Segédletek és kalkulátorok

Professzionális támogatás

Kapjon professzionális tanácsot arról, hogyan folytassa projektjét. Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik rögzítés lenne a legjobb választás, akkor lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal, hogy segítsenek az optimális megoldás megtalálásában. 

Honlapunk letöltések szekciója rendelkezésére bocsájt minden műszaki és biztonsági információt termékeinkről például műszaki dokumentumokat (ETA), teljesítmény-nyilatkozatokat (DoP), biztonsági adatlapokat és minőségi tanúsítványokat.

Műszaki szakértői csapatunk mindig segít, ha szüksége van rá. Személyre szabottan támogatja műszaki kérdéseiben és szerelési útmutatásokban.

Hírlevél feliratkozóinknak hasznos információt küldünk a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Legyen naprakész újdonságainkról és iratkozzon fel hírlevelünkre! 

Hatékonyságnövelő termékek

Termékeink bizonyítottan javítják a felhasználók hatékonyságát, biztosítva a projektek időben történő befejezését. Időtakarékos termékeink ezen kívül nagy hatással vannak az Ön munkaerő-költségére, így pénzt spórolhat a munkaköltségeken is.

BTS beton csavar

BTS direkt rendszerünk közvetlen és gyors rögzítést tesz lehetővé szilárd anyagokba, például betonba. Tökéletes választás nagy terhek korrózzióálló rögzítéséhez.

Direkt rögzítések

Előfúrás nélküli direkt rögzítéshez a FORCE ONE gázos szegbelövőnk kétszer gyorsabb, mint az átlagos akkumulátoros szegbelövők.

Vegyi dűbelek

Tartós és megbízható vegyi dűbelek széles választéka (beleértve azokat, melyek ETA minősítéssel rendelkeznek) támogatja nehéz terhek telepítését számos alkalmazáshoz.

Rendelkezésre állunk, hogy ügyfeleinket a folyamat minden lépésében támogassuk a legjobb és legfrissebb információval annak érdekében hogy költség-, és időhatékony módon időben befejezze projektjeit. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.