Takarítson meg időt távrögzítő rendszerünkkel

Hogyan szereljünk a külső szigetelésen keresztül hőhídmentesen?

ÁTTEKINTÉS

  • A ResiTHERM® 16 Az első ETA minősített rögzítési rendszer szigetelt homlokzatra vagy betonba történő nagy terhek rögzítéséhez!
  • Univerzálisan alkalmazható szinte minden típusú szigeteléshez és aljzathoz
  • Nehéz terhek, mint napellenzők, napvitorlák, parabolaantennák, francia erkélyek és számos egyéb. Gyorsan és biztonságosan rögzíthetőek.
  • Ideális megoldás acél- és fémszerkezetek vagy épületek építésénél, a HVAC-ágazatban, vízvezeték-szerelők, tetőfedők, villanyszerelők, homlokzatépítők, nyílászáró- és napellenző-szerelők számára.
  • Prémium termék (Német minőség)

Spóroljon meg időt a távrögzítéssel az alábbi 4 pont miatt

1. Előreszerelt

Az alkatrészek helyes összeállítása kritikus fontosságú a biztonság szempontjából különösen az előtetők vagy napvitorlák esetében! Ezért a ResiTHERM® 16 előre összeszerelt. Ez biztosítja, hogy a termék helyesen legyen telepítve, és Ön ne veszítsen időt az összeszereléssel.

Előtte
Utána ResiTHERM® 16-tal

2. Önfúró modul

A speciális menettel ellátott hőelválasztó moduljának köszönhetően a ResiTHERM® automatikusan bevágja magát a vakolaton. Nincs szükség további célszerszámra. Ezzel egy szerelési lépést megspórol, és biztosítja a hőhídmentes rögzítést. Itt találja a ResiTHERM® 16 összes elemének magyarázatát.

Előtte
Utána ResiTHERM® 16-tal

3. Integrált tömítő alátét

Az integrált, korrozió- és időjárásálló tömítő alátétnek köszönhetően a ResiTHERM® 16 távtartó beépítési rendszerrel nincs szükség további tömítési folyamatra, mivel a tömítés tökéletes záró réteget biztosít. Megspórol egy szerelési lépést, és ezáltal a szerelési időt és a további anyagokra, például tömítőanyagra fordított költségeket.

Előtte
Utána ResiTHERM® 16-tal

4. Telepítési garancia

A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően szinte nem lehet hibázni a szerelés során.

A ResiTHERM® 16 esetében nem áll fenn annak a veszélye, hogy a nagy teherbírású rögzítést túl mélyre helyezzük a fúrólyukba. A hagyományos megoldásoknál a csúszás vagy a túl mélyen a fúrólyukba történő beépítés miatt szivárgástól vagy penészképződéstől kellett tartani. A ResiTHERM® 16 esetében viszont a beépített EPDM tömítéssel ellátott fej a vakolaton nyugszik, és megakadályozza, hogy az a fúrólyukba csússzon.

Automatikusan energiatakarékos és csapadékmentes eredményt kap, és megspórolja magának a beállítási mélység mérésének feladatát. Csavarozza be – és kész!

Előtte
Utána ResiTHERM® 16-tal

Szerelési videók

A ResiTHERM® 16 alkalmas tömör építőanyagokhoz, például betonhoz, téglához vagy pórusbetonhoz, valamint lyukacsos építőanyagokhoz, például üreges téglához. Itt találja az összes alkalmas építőanyag listáját.

ResiTHERM® 16 betonszerkezetekben

ResiTHERM® 16 üreges téglából készült szerkezetekben