Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Önfúró csavarok

Hatékony csavarok a csökkent telepítési időhöz.

A CELO önfúró csavarjai kiváló minőségű csavarok, amelyeket egy több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező vezető gyártó szenvedélyével és mérnöki technikájával állítottak elő.

Önúró csavarjaink hatékonyan teljesítenek minden anyagban, optimalizálva az összeszerelést és csökkentve a telepítési időt.

Fedezze fel a CELO önfúró csavarjait, Európa legnagyobb önfúró csavarjait. Integrált alátéttel vagy alátét nélküli csavarok széles választékát kínáljuk fémlemezhez fához és más acélszerkezetekhez történő rögzítéséhez.

  • Megjelenítés
Kategóriák
1 - 2 2 számú tétel mutatása
1 - 2 2 számú tétel mutatása
A CELO által gyártott, hogy megfeleljen az összes elismert ipari szabványnak és teljesítmény kritériumnak. Az önfúró csavarok éles hegyekkel rendelkeznek az egyszerű csavarozás érdekében. Különböző kiszerelések bármilyen kis vagy nagy munkához, valamint nagyobb csomagok a nagyobb projektekhez.

Az önfúró csavarokat szinte mindenhol használják. Nekik van az a kúpos tengelyük a folyamatos menettel, amely a csúcsától a fejéig tart. Ez a csavartípus bármilyen anyag átfúrására szolgál; bár néha szükség van egy furatra a becsavarás megkönnyítése érdekében. Fémből készült anyagok esetében az önfúró csavar vésőcsúcsa fúróként működhet. Ilyenkor nincs szükség előfúrására. A vékony fémlemezeken is könnyedén áthaladnak.

Az önfúró csavarokkal kapcsolatos további információkért vagy kérdésekért forduljon hozzánk, és műszaki osztályunk segít Önnek.

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra