Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Feszítő hüvelyek, beütős dübelek, mechanikai dübelek és mennyezeti horgok

Gyors, hatékony magas teljesítményű megoldások betonba való rögzítéshez

A CELO ETA tanúsítvánnyal rendelkező dübelei kiválóan alkalmasak fej fölötti szerelésekhez. Rövid a beállítási mélységüknek köszönhetően, kevesebb erőkifejtés szükséges a betonba való elhelyezéshez, így ez kevésbé megterhelő a kivitelező számára.

A galléros és a gallér nélküli dübelekek széles választéka használható betonhoz, valamint üreges bbetonfödémekhez. Ebben a kategóriában speciális megoldásokat is talál, a rozsdamentes acélból készült kemény magvas dübekek egyéb horgok rögzítésére, elhelyező szerszámokkal együtt.

Ne feledkezzünk meg a sárgaréz dübelekről sem, melyek lehetővé teszik a rögzítés utáni visszabontást és újra szerelést. A magas korrózió állósága miatt a sárgaréz dübel kültéri használatra is alkalmas.

  • Megjelenítés
Kategóriák
1 - 6 6 számú tétel mutatása
1 - 6 6 számú tétel mutatása
Túl nagy a választék? Nem tudja melyik felhasználáshoz melyik dübelt válassza? Itt vagyunk, hogy segítsünk, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre!

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra