Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Szigetelő táblák rögzítése

Szigetelést rögzítő lemezek rögzítése a gyors szigetelés érdekében

Fedezze fel a CELO termékmegoldásait a szigetelő táblák gyors rögzítésére szinte minden alapnyagban, pincék, szellőztetett homlokzatok és mennyezetek esetében. A szigetelés rögzítők olyan dübelek, amelyek rögzítik a szigetelést a beton, tömör vagy üreges téglákhoz és számos más alapanyaghoz. Masszív kialakításúan, ütésálló műanyagból vagy fémből készülnek. A szigetelőtáblákat rögzítődübelek, feszítőhüveyek vagy csavarok egészítik ki, és a kombinációtól függően sokféle alapanyaghoz alkalmasak. A széles portfólióban minden alapanyaghoz találunk megfelelő rögzítést, például kőzetgyapothoz és üveggyapothoz is.

  • Megjelenítés
Kategóriák
1 - 1 1 tétel mutatása
1 - 1 1 tétel mutatása
"CELO energia hatékony és időtakarékos szigetelő tábla rögzítéseket kínál különböző rögzítéstechnikai alkalmzásokhoz, szigetelési vastagságokhoz és aljzatokhoz.

Külső szigeteléssel kapcsolatban van kérdése? Keresi a megfelelő terméket a megfelelő felhasználáshoz? Műszaki értékesítési csapatunk örömmel segít önnnek megtalálni a megfelelő rögzítést a projektjeihez!"

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra