Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Gyakori kérdések

Az alábbiakban olvashatja a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyeket ügyfeleink kérdeztek. Ha nem találja meg a választ a kérdésére, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk.

Ügyfélszolgálati kérdések

Hol tudok CELO termékeket vásárolni?

Ha Magyarországon, tartózkodik, akkor van egy "Kereskedő partnereink" helymeghatározó, ahol megadhatja címét, irányítószámát vagy városát, hogy megtalálja a legközelebbi CELO termékeket árusító üzletet. 

Megrendelést adhat le olyan módon, hogy felveszi a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal az itt található kapcsolati űrlap segítségével.

Küldenek-e nyomtatott CELO katalógust a részemre?

Katalógusunkat mint bármely szórólapunkat a katalógus oldalunkról töltheti le.

Vagy ha nyomtatott verziót szeretne kapni, kérjen nyomtatott katalógust.

Kinek tehetem fel a műszaki jellegű kérdéseimet a CELO termékekkel kapcsolatban?

Van egy speciálista műszaki-értékesítői csapatunk, akik bármikor szívesen segítenek a műszaki jellegű problémák megoldásában. Ha bármilyen kérdése van, a műszaki támogatástól a kezelési útmutatóig, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hogyan szerezhetek be CELO minta termékeket?

Termékmintákért kérjü vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal, akik örrömmel állnak rendelkezésére.

Termékeket érintő kérdések

A CELO direktrögzítési termékei kompatibilisek-e más eszközökkel?

Igen. A direktrögzítési termékeinket úgy terveztük, hogy kompatibilitásuk az csőr méretén alapuljon. Kompatibilisek minden egyéb, azonos csőrrel rendelkező szegbelövővel.

Mely CELO termékek rendelkeznek tűzálló beviszgálásokkal?

Tűzálló termékeink megtalálhatók a Tűzállósági osztály ikon keresésével a termék oldalán. A linkre kattintva további információt találhat tűzvédelmi bevizsgálásainkkról.

 

Hogyan találok a versenytársakéhoz hasonló CELO termékeket?

A rögzítések széles skáláját kínáljuk, minden típusú alkalmazáshoz. Ha egy bizonyos típusú rögzítést keres, de nem találja meg azt, amit valójában keres, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és értékesítési csapatunk örömmel segít Önnek

Hol találom meg a CELO termékek biztonsági adatlapjait és minőségi tanúsítványait?

Ha további információt szeretne termékeinkről, akkor kattintson az alábbi linkekre a Teljesítménynyilatkozatok (DoP) vagy a minőségi tanúsítványokhoz való eléréshez.

Mit jelent ez az ikon vagy szimbólum a CELO termékek mellett?

Termékeink számos bevizsgálással és tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyeket minden termékünknél ikonokkal jelölünk. Ha segítségre van szüksége a különböző ikonok és szimbólumok megértésében, akkor tekintse meg itt a felhasználói útmutatót

Ha még mindig akadnak tovább kérdései, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk.

Published: 2021-03-18 | Updated: 2021-06-21


Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra