Ügyfélszolgálat

h-p 8:00 – 16:30

+36 34 586 360

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Az alábbiakban olvashatja a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyeket ügyfeleink kérdeztek. Ha nem találja meg a választ a kérdésére, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk.

Ügyfélszolgálati kérdések

Ha Magyarországon, tartózkodik, akkor van egy "Kereskedő partnereink" helymeghatározó, ahol megadhatja címét, irányítószámát vagy városát, hogy megtalálja a legközelebbi CELO termékeket árusító üzletet. 

Megrendelést adhat le olyan módon, hogy felveszi a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal az itt található kapcsolati űrlap segítségével.

Katalógusunkat mint bármely szórólapunkat a katalógus oldalunkról töltheti le.

Vagy ha nyomtatott verziót szeretne kapni, kérjen nyomtatott katalógust.

Van egy specialista műszaki-értékesítői csapatunk, akik bármikor szívesen segítenek a műszaki jellegű problémák megoldásában. Ha bármilyen kérdése van, a műszaki támogatástól a kezelési útmutatóig, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Termékmintákért kérjük vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal, akik örömmel állnak rendelkezésére.

A CELO jelenleg helyi TAS gépjavítási szolgáltatásokat kínál Spanyolországban, Magyarországon, Lengyelországban, Lettországban, Chilében és az Egyesült Államokban. Más országokban: Németországban, Franciaországban, Horvátországban vagy Romániában, a javítási és karbantartási szolgáltatások a fent említett országokon keresztül történnek.

Termékeket érintő kérdések

Igen. A direktrögzítési termékeinket úgy terveztük, hogy kompatibilitásuk az csőr méretén alapuljon. Kompatibilisek minden egyéb, azonos csőrrel rendelkező szegbelövővel.

Tűzálló termékeink megtalálhatók a Tűzállósági osztály ikon keresésével a termék oldalán. A linkre kattintva további információt találhat tűzvédelmi bevizsgálásainkkról.

 

A rögzítések széles skáláját kínáljuk, minden típusú alkalmazáshoz. Ha egy bizonyos típusú rögzítést keres, de nem találja meg azt, amit valójában keres, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és értékesítési csapatunk örömmel segít Önnek

Ha további információt szeretne termékeinkről, akkor kattintson az alábbi linkekre a Teljesítménynyilatkozatok (DoP) vagy a minőségi tanúsítványokhoz való eléréshez.

Termékeink számos bevizsgálással és tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyeket minden termékünknél ikonokkal jelölünk. Ha segítségre van szüksége a különböző ikonok és szimbólumok megértésében, akkor tekintse meg itt a felhasználói útmutatót

Az ABT-nk KIWA tanúsítvánnyal is rendelkezik műanyag vízcsövekhez, +90°C-ig igazoltan.

Biztonsági okokból a szegbelövő gyújtása 250 szögig tud folyamatosan lőni ezután a gép védelme érdekében kis időre letilt. Ha ez megtörténik, kérjük, tegye le a szerszámot 5 percig, hogy az vissza tudjon hülni.

Ha még mindig akadnak tovább kérdései, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk.

Közzétéve: 2022-12-07