Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

CELO (divíziók)

CELO-APOLO Spanyolország

A CELO-Apolo Spanyolország a Grupo CELO építésügyi osztálya, melynek székhelye a Barcelona (Spanyolország) közelében fekvő Castellar del Valles-ben található.

A CELO-Apolo széles körben kínál termékeket az építőiparhoz. A három márkatípus eltérő termékkategóriákat foglal magában:

APOLO Rögzítő rendszerek.

Az Apolo saját fejlesztésű és gyártású rögzítő elemeit elektromos és gépészeti installációkhoz ajánlja. A termékpalettáján megtalálhatók bilincsek, csavarok, dűbelek, gázhajtású szögbelövő és tartozékai.

CELO Csavarok fához és fémhez.

A CELO a csavarok fejlesztésének és gyártásának szakértője. A termékpalettáján szerepelnek önmetsző és önfúró csavarok, melyek alumínium ablakokhoz vagy PVC-hez használhatók, illetve a VELOX csavarok fához és forgácslemezhez.

APOLO MEA Rögzítő technológia. Dűbelek és alapcsavarok

Az Apolo-MEA könnyű rögzítő alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A termékeink között megtalálhatók nagy teherbírású rögzítők, vegyi rögzítők és ragasztók. Felmérés, kiértékelés és megbízhatóság: ezeket a hozzáadott értékeket kínálja ez a német gyártóvállalat az Ön számára.

Published: 2021-03-26


Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra