Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

FORCE ONE szegbelövő

A legerősebb gázos szegbelövő könnyű és ergonómikus kialakítással

FORCE ONE szegbelövő Nagyít

Leírás

A CELO által tervezett új FORCE ONE szegbelövő kategóriájában a legkisebb és legkönnyebb. Az ergonómikus kialakításnak és a 105J lövési teljesítménynek köszönhetően a FORCE ONE készülék a legjobb választás az épületvillamossági rögzítésekhez. Alkalmas minden típusú cső, kábel és egyéb kiegészítő rögzítésére, szinte az összes építőanyaghoz. A FORCE ONE gép 13 mm - 38 mm hosszúságú XHA prémium és TKA általános célú szegeivel rögzítheti az összes CELO lőhető tartozékot közvetlenül az építőanyagba, pl. acélgerendába és betonba. Csökkentse a telepítési időt a Force One szegbelövővel! Használatával nem csak időt takarít meg, de csökkenti a munkavégzésből adódó fáradtságot is, így növelheti termelékenységét. Főbb előnye, hogy a gázpatron pozíciójának köszönhetően jobb a készülék központi súlyelosztása, ami használat közben is jobb stabilitást eredményez. A vékony és hosszú, egy darabból álló orr lehetővé teszi a szűk helyekben történő használatát is. A rozsdamentes acél szűrő hatékony porvédelmet nyújt. A Force One szegbelövő nagyobb teljesítményű, könnyebb és kétszer gyorsabb, mint bármelyik akkumulátoros szegbelövő. Nagyobb manőverezési képességgel bír a szűk helyeken történő rögzítésekhez és kevesebb nyomóerőt igényel az elsütés aktiválásához, miközben ügyel a telepítés biztonságára. Az Force One szegbelövő 13–38 mm hosszú szegekkel használható. Egy töltés 4500 lövést tesz lehetővé. Könnyen feltölthető, és a megfordítható kampójának köszönhetően akaszthatja övre, korlátra vagy állványra.

Ez a termék időt szabadít fel Önnek. Kíváncsi, hogyan tudná költségeit csökkenteni?

Számolja ki megtakarításait
Termék áttekintése
Előnyök
Alkalmazások
Nyomtat

Válasszon a lehetőségek közül, hogy meg tudja tekinteni a termékeket a táblázatban:

Válasszon a lehetőségek közül, hogy meg tudja tekinteni a termékeket a táblázatban és használja a nyilakat a többi kombináció megtekintéséhez:

Szűrők megjelenítése

Erőteljes.Nagy teljesítményű 105 joule.

Rendkívüli kezelhetőség. Kompakt és kiegyensúlyozott.

Nagy hatékonyságú.Könnyen és gyorsan feltölthető mind a szeg, mind a gáz.

Hatékony porvédelem

Kiváló hozzáférhetőséget tesz lehetővé

Minimális erőfeszítés a telepítő számára

Erős akkumulátora 4500 lövést bír

Kompakt és könnyű (3,6 kg)

Alkalmazási területek

 • Elektromos kiegészítők
 • Felső rögzítések betonba
 • Az elektromos csatorna és csatlakozó dobozok közvetlen rögzítése
 • Gerenda rögzítések
 • Elektromos vezetékek
 • Elektromos bilincsek

Alkalmas építoanyagok

 • Acélgerenda
 • Beton
 • Üreges beton blokk
 • Tömör tégla
 • Fa

Kérjen bemutatót
Mondjon pár dolgot Önmagáról. Töltse ki ezt az űrlapot, és mi hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!

Az email címet már használták

✓ OK

A kért tartalom biztosítása érdekében az Ön adatait, beleértve a személyes adatokat is, tároljuk és feldolgozzuk. Kérjük, jelölje be az alábbi jelölőnégyzetet a hozzájáruláshoz. A CELO az Ön által megadott információkat arra használja fel, hogy kapcsolatba lépjen Önnel a vonatkozó tartalommal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. A kommunikációról bármikor leiratkozhat. További információkért tekintse meg adatvédelmi irányelveinket.
Lépés /4
Előző
Küldés
Mivel a GDPR közösségi média preferenciái nem teljesek, nincs minden információnk, amire szükség van a jelentkezés kitöltéséhez. Kérjük, egészítse ki az űrlapot és nyújtsa be. Köszönjük.
Elfogad
5
5 Vélemények

100% amiket a vásárlók ajánlanak

We have high hopes for the tool and it's accessories being successful on our market. Of course, the consumer's satisfaction with the complete package will be of most importance.

2020-02-12

Very useful for installing HVAC installation, speeds up work where is a lot of drilling

2020-02-11

Perfect

2020-02-08

The best I've ever used for overhead installations. It's easy to use, lightweight and works well in concrete. Congratulations!

2020-02-06

It's a nice product.

2020-02-06

Írjon véleményt

FORCE ONE szegbelövő

FORCE ONE szegbelövő

A legerősebb gázos szegbelövő könnyű és ergonómikus kialakítással

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjen több információt

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra