Megoldások kivitelezőknek

Segítségnyújtás minden pillanatban

Minden termékeinket telepítő szakember számára szeretnénk biztosítani a legjobb felhasználói élményt. Minden lépésben számíthat a segítségünkre. 

CELO viszonteladók

Termékeink közül szeretne vásárolni? Keresse meg a legközelebbi forgalmazót a viszoneladói térképünk segítségével. Adja meg tartózkodási helyét, és keresse meg az igényeinek megfelelőt

Műszaki támogatás

Műszaki osztályunk szakemberei készséggel állnak rendelkezésre. Személyre szabott segítséget nyújtunk műszaki kérdéseinek megoldásához, telepítési útmutatást nyújtunk, vagy segítünk megtalálni az optimális megoldást. 

Termék információ

Minden műszaki adat, termék előny és kép megtalálható a termékoldalakon.

Letöltések

Töltse le a termékkatalógust, műszaki dokumentumokat (ETA), teljesítmény-nyilatkozatokat (DoP), biztonsági adatlapokat és minőségi tanúsítványokat.  

Szerelési videók

YouTube csatornánkon számos videót talál termékeinkről, amelyek telepítéseket és különböző alkalmazási lehetőségeket mutatnak be. Ha gyors és informatív válaszokat keres, kattintson a videók megtekintése gombra!

Rögzítés-választó segédletek

Takarítson meg időt és pénzt

Tisztában vagyunk a szakemberekre nehezedő nyomással, ezért innovatív termékeinket az ő igényeiknek megfelelően alakítottuk ki. Hatékonyságuk javítását szolgálja széles termékválasztékunk a legkisebb csavartól a szegbelövőig.

Direct rögzítések

Előfúrás nélküli direkt rögzítéshez a FORCE ONE gázos szegbelövőnk kétszer gyorsabb, mint az átlagos akkumulátoros szegbelövők.

BTS direkt betoncsavarok

A BTS direkt beton csavarok gyors rögzítést tesznek lehetővé. Könnyen, akár kézi csavarkulccsal is rögzíthetők!

Abranyl® bilincsek

Egy bilincs 3 különböző csőátmérőt képes fogadni! A nylon Abranyl® bilincsek gyorsan felszerelhetők - Csak nyomja bele a csövet, és kész is a rögzítés!

Rendelkezésre állunk, hogy ügyfeleinket a folyamat minden lépésében támogassuk. Biztosítani szeretnénk, hogy megtalálja a megfelelő termékeket, amelyekre szüksége van projektjei hatékony és egyszerű kivitelezéséhez. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, vagy látogassa meg a gyakran ismételt kérdések oldalunkat.