Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

CELO rögzítések

Elöl járunk a magas minőségű rögzítések és professzionális szerkezeti alapcsavarok gyártásában.

Fedezze fel az általános rögzítések széles választékát, mint például a műanyag dűbeleket, acél alapcsavarokat, vagy vegyi rögzítőrendszereket, amelyeket a professzionális szerelők is használnak. Dűbeleinket és csavarjainkat több, mint 50 éves tapasztalattal gyártjuk Németországban.

 

Válassza a CELO rögzítéseket a tartósság, a nagy terhelhetőség, a biztonság, és mindenekelőtt a szerelési idő csökkentése érdekében.

  • Megjelenítés
Kategóriák
oldalanként
1 - 9 100 számú tétel mutatása
1 - 9 100 számú tétel mutatása

Tudja, hogyan válassza ki a megfelelő rögzítést vagy dübeltt?

Dübelek, csavarok, alapcsavarok, szegek, c, vegyi dübelek vagy szigetelésrögzítések - olyan sokféle rögzítés közül lehet választani, hogy nehéz megmondani, mit kell használni! Különböző felületeken vagy alapanyagokon végzett különböző telepítésekhez eltérő rögzítésekre és rögzítőelemekre lesz szükség.

A műszaki támogatásunk megválaszol minden felmerülő kérdését, így legközelebb, amikor dönteni kell, hogy milyen rögzítést használjon, nem fog fejtörést okozni!

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra