Rögzítések és innovatív megoldások szakembereknek a CELO-nál

Rögzítés szigetelt homlokzatba

Innovatív szigetelőanyagdübel a biztonságos rögzítésért hőhíd nélkül

A CELO szigetelődübelei "Made in Germany" gyártmányúak és másodpercek alatt felszerelhetők, mivel az éles hegynek köszönhetően közvetlenül a vakolaton keresztül halad, előfúrás nélkül.

Ugyanakkor a szigetelés sértetlen marad, mivel a dübel kiváló minőségű, öregedésnek és időjárásnak ellenálló nejlonból készülnek, és megakadályozzák a hőhidat. A szigetelődübel egy tömítőgyűrű segítségével hatékonyan védi a homlokzatot a pára és a nedvesség behatolása ellen is. Ez megtakarítja a fűtési költségeket és megakadályozza a penész képződését.

A CELO szigetelődübeleit speciálisan a különböző típusú szigetelések igényeihez fejlesztették ki, és ezek az Ön ETICS, farost szigetelő táblák, homlokzati szigetelés és még sok más rögzítési megoldásai.

  • Megjelenítés
Kategóriák
1 - 7 7 számú tétel mutatása
1 - 7 7 számú tétel mutatása
A CELO szigetelőanyag dübelei erős tartást biztosítanak erős napellenzők, csapadékvízcsövek, fali csatlakozási profilok, postaládák és sok más utólag felszerelt elemek külső szigetelésre történő felszereléséhez.

Kérdései vannak a homlokzat hőelválasztásának fenntartásával, valamint a korrózió és a hidas hőhidak megakadályozásával a rögzítés során? Forduljon bátran technikai támogatásunkhoz!

Válassza ki az országot

Üdvözöljük!
Ön jelenleg a CELO Fixings Magyarország oldalát látogatja, ahol a régiónak megfelelő termékek elérhetőek. Kattintson a gombra, hogy továbblépjen a nemzetközi oldalunkra vagy zárja be a felugró ablakot.

Tovább a nemzetközi oldalra