Könyvek, amelyeket nem szabad kihagyni a „A könyv világnapja 2021”-es könyvnapon

Közzétéve: 2021-04-15 | Frissítve: 2024-02-02

A Könyvek Világnapjának megünnepléseként megkérdeztük kollégáinkat, hogy mik az érdekes könyvek, amelyeket olvastak az építőiparral és az iparral kapcsolatban. Az alábbiakban 3 témakörbe sikerült sorolni őket: építőipar, üzleti fejlesztések és fenntartható jövő. 

2020-ban a koronavírus-járvány a világ minden területét sújtotta, ami ahhoz vezetett, hogy az országok bezárják határaikat és gazdaságukat, számos nemzetközi és helyi vállalkozást érintve. A gazdaságok 2021-es megnyílása tudjuk, mennyire fontos a továbblépni és növekedni vágyó vállalkozások számára. 

Az alábbiakban említett könyvek remélhetőleg információkat nyújthatnak az ipar működésének megértésében, vagy felhatalmazhatják Önt, és ötleteket adhatnak vállalkozásuk vagy karrierjük jövőjének javításához. 

Építőipar

Több mint 50 éve az építőiparban dolgozva megértjük, hogy az idő- és erőforrás-gazdálkodás jelenti a legnagyobb kihívást ügyfeleink előtt. Remélhetőleg ezek a könyvek a hogyan növeljük az építőipari létesítmények hatékonyságát 2021-ben  című blogbejegyzésünkkel remélhetőleg némi betekintést nyújtanak Önnek is, hogyan takaríthat meg időt és pénzt.

Üzleti fejlesztések

A CELO-nál elkötelezettek vagyunk a részletekre való figyelem iránt: Apró dolgok számítanak. Ezért hisszük, hogy üzleti növekedése és fejlesztése javítható azáltal, hogy fejleszti gondolkodásmódját, hogy az építőiparban és a szerelőiparban a legjobb munkáját eredményezze. Lehetővé teszi, hogy hatékony és tartós változásokat hajtson végre vállalkozásában. Íme 3 könyv, amelyek segítséget nyújtottak néhány kollégánknak:

Fenntartható jövő

A fenntarthatóság 2021-ben aktuális téma, és sok ügyfelünk az energiahatékonyabb munkamódszer felé halad, és a megújuló energiára összpontosít. Emiatt kifejlesztettük a legnagyobb szigetelésrögzítés-választékot, hogy javítsuk otthonainak és épületeinek energiahatékonyságát. Sok fenntarthatósági harcos dolgozik a CELO irodáiban szerte a világon, és íme néhány könyv, amely inspirálta őket.

Reméljük, hogy talált valami inspirálót a 2021-es évek könyvlistáján. Hogy naprakész legyen a további hírekkel és információkkal, akkor ne felejtsen el feliratkozni az alábbi hírlevelünkre.