Nem is olyan rég egy messzi-messzi galaxisban …

Közzétéve: 2021-04-29 | Frissítve: 2024-02-02

Eljött az ideje a megfiatalodásnak és az újjáépítésnek, miután egy intergalaktikus vírus pusztított végig a galaxisokon, emellett új hír terjed szájról szájra a valaha látott legerősebb szegbelövőről.

A FORCE ONE, a Föld bolygó szegbelövője betört a többi galaxisba, ahol számos bolygólakónak segített.

A galaxis külső peremén lévő bolygóról érkezett egy ember aki a FORCE ONE-t az otthonának elektromos hálózatának újraépítéséhez használja, a homokvihar okozta károk miatt. Luke úgy beszélt erről a szegbelövőről, hogy „a leghatékonyabb eszköz, amit valaha a kezébe vett". A levegőben szálló állandó homok és por ellenére a FORCE ONE teljesítménye rendíthetetlen. A rozsdamentes acélszűrő biztosítja a leghatékonyabb porvédelmet, így másodpercenként 2,8 szeget tud lőni. A fiatal Luke néhány napon belül végzett az összes rögzítéssel a farmon.

May the FORCE ONE be with you

De ez nem minden, ugyanis a galaxis minden tájáról érkeztek észrevételek és vélemények. Egy ügyfél, aki névtelen akart maradni, a következőket mondta:

FORCE ONE nail gun is strong

Kikértük a véleményét és elmondta, hogy 900 éves kora ellenére a szerszám mindössze 3,67 kg-os könnyű súlyával képes volt az új villamossági rögzítéseket kivitelezni, valamint néhány húzódzkodó rudat telepíteni az otthonában. Annak ellenére, hogy szerény mocsári otthonban él, a legjobb minőségű rögzítőelemeket és szerszámokat kívánta használni a biztonságos és megbízható telepítéshez.

Míg azonban az emberek otthon újítják házaikat, a galaxisban a körülmények nem annyira nyugodtak, a hírek szerint a sötét oldal létrehozott egy olyan fegyvert, amely pillanatok alatt elpusztíthatja a bolygót. A bolygók küzdenek azért, hogy megvédjék magukat, így az a döntés született, hogy elektromágneses erőteret építenek lakóik védelme érdekében. Miután értesültek a FORCE ONE szegbelövőről, úgy döntöttek, hogy ezt az eszközt használják pajzsuk elkészítéséhez. Az elektromos szereléshez szükséges számos tartozékkal kombinálva gyorsan meg tudták építeni a hatalmas erőteret, amivel megvédték magukat a sötét oldal fenyegetésétől.

Ezután a történet után, újabb hírek terjedtek el a sötét oldal növekvő erejéről. Növekszik az aggodalom, hogy egy FORCE ONE szegbelövő került a birtokukba. A lázadók küldetést szerveztek, hogy megtalálják ezt a hiányzó eszközt, mivel azt gyanítják, hogy a sötét oldal valamit épít amihez felhasználják, ennek a neve: Halál ...